15-04-2022 Storing Verstoring Uniserver VDC dienst

Datum start 15-04-2022 Datum einde 15-04-2022
Tijd start 08:15 Tijd einde 22:00
Lokatie Status

16-4 Het inlogprobleem voor het VDC portaal is opgelost. De workaround met een aparte URL hoeft niet meer gebruikt te worden en u kunt gewoon weer inloggen. We zullen het onderzoek naar de definitieve oorzaak van het probleem voortzetten en als daarover meer details bekend zijn ook communiceren.

Update 16:30: Er is een workaround beschikbaar voor het inlogprobleem op het VDC portaal. Dit betreft een aparte login URL specifiek voor uw omgeving. Indien u al een account heeft en u moet inloggen kunt u dit aangeven bij Support of via de consignatiedienst. Wij zullen u dan voorzien van de juiste inlog URL. Ondertussen is VMWare bezig het probleem te reproduceren in een geisoleerde testomgeving. Wij hopen vandaag uitsluitsel te krijgen over de oorzaak van het probleem maar dat is nog niet bevestigd. Zodra er meer bekend is zal dat via deze pagina en cases verder gecommuniceerd worden.

Op het ogenblik kunnen gebruikers van onze VDC Dienst problemen ondervinden met het inloggen op het VDC portaal. Onze engineers zijn hard aan het werk om de oorzaak vast te stellen en het probleem te herstellen.

Mocht het dringend nodig om werkzaamheden uit te voeren kunt u contact opnemen met onze supportafdeling.

Onze excuses voor het ongemak.