23-03-2018 Storing Storing Denit Netwerk

Datum start 23-03-2018 Datum einde 23-03-2018
Tijd start 07:00 Tijd einde 16:00
Lokatie Status

[Update 14:00u]

Beste Klant,

Op dit moment zijn alle systemen weer operationeel. Wij zijn momenteel bezig met de laatste controle op het platform. Zoals in eerdere berichtgeving is vermeld kan het voorkomen dat klanten die hun systemen in eigen beheer hebben deze dienen te herstarten.

 

[Update 12:15u}

Beste Klant,

Alle klantsystemen, uitgezonderd shared hosting klanten, zijn nu weer volledig operationeel. Mocht u uw systemen zelf in beheer hebben zou het kunnen voorkomen dat u de server dient te herstarten. Momenteel zijn wij op de systemen van onze shared hosting klanten bezig met herstelwerkzaamheden en verwachten deze op korte termijn ook operationeel te hebben. Update hieromtrent volgt.

 

[update 10:45u ]


Inmiddels is de connectiviteit van het netwerk volledig hersteld, de dienstverlening is weer hersteld, op enkele servers na.
Onze engineers zijn bezig om eventuele problemen binnen de klantservers die voortgekomen zijn uit de connectiviteitsproblemen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Beste klant,

Omstreeks 7 uur is er een storing opgetreden in het netwerk van Denit. Hierdoor kan het voorkomen dat uw systemen onbereikbaar is. Wij hebben de oorzaak inmiddels gevonden en zijn bezig correctieve maatregelen te nemen om de situatie te herstellen. In sommige gevallen kan het nog even duren voordat de bereikbaarheid volledig is hersteld. Wij zullen u op korte termijn informeren over deze storing middels een incident rapport.