23-03-2018 Onderhoud Spoedonderhoud n.a.v. storing

Datum start 23-03-2018 Datum einde 24-03-2018
Tijd start 12:00 Tijd einde 12:00
Lokatie Status Opgelost

[Update 23-03-2018 – 20:10]

Beste klant,

De onderhoudswerkzaamheden zijn succesvol afgerond. Wel is er gebleken dat er een vervolgactie nodig is en deze zullen wij samen met onze hardware leverancier morgen, zaterdagochtend 24 maart om 08:00, verder oppakken. Ook voor deze werkzaamheden geldt dat er geen tot minimale onderbreking zal zijn met betrekking tot de bereikbaarheid van de systemen.

Wij willen nogmaals benadrukken dat deze werkzaamheden nodig zijn in verband met het onderzoek naar de oorzaak van de verstoringen van de afgelopen dagen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met uw Service Manager.

=====

Beste Klant,

Op dit moment zijn wij bezig met voorbereidingen aan het treffen ten behoeve van onderhoudswerkzaamheden op het netwerk van Denit. Dit naar aanleiding van de diverse verstoringen van afgelopen dagen. Wij zullen de getroffen netwerkcomponenten uit de cluster isoleren en het verkeer omleiden. Dit doen wij zodat wij samen met de leverancier de getroffen onderdelen kunnen onderzoeken en testen. Wij verwachten geen tot minimale onderbreking in de beschikbaarheid. Wij verwachtten uiterlijk om 18.30 met de onderhoudswerkzaamheden te starten en uiterlijk om 22.00 deze te hebben afgerond. Na afloop van de werkzaamheden zullen wij deze bij u afmelden.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met uw Service Manager.